Tisk knjig

Tisk knjig nam v našem podjetju vsekakor ni tuj. V družinskem podjetju se maksimalno potrudimo prav za vsakega, ki se odloči za tisk knjige, ne glede na število želenih izvodov.

Pri tisku knjig vam nudimo podporo od same ideje pa vse do knjige, ki bo pristala v vaših rokah. Dolgoletne izkušnje na področju tiska knjig bodo poskrbele, da bo vaša knjiga grafično izpopolnjena in natisnjena s pomočjo najnovejših tehnologij.

Tekom samega postopka tiska knjige bomo poskrbeli za izdelavo platnic, grafično oblikovanje celotne knjige, svetovanja glede izbire materialov, testni tisk knjige…  Na izbiro boste imeli različne načine trdnega oblikovanja v vseh standardnih velikosti (A4 pokončno/ležeče, A5 pokončno/ležeče, 170mmx170mm, 148x148mm,…)

Tiskanje knjige cenik

Cenik tiskanja knjige sestavimo takoj, ko nam zaupate svoje želje. Vabimo vas, da nas obiščete v našem podjetju ali pa nam posredujete vaše želje, mi pa vam bomo strokovno pomagali priti do moderne knjige. Cenik tiskanja knjige je odvisen od mnogih dejavnikov, kot so število izvodov, format knjige, vključitve grafičnega oblikovanja, vrste materiala, ki ga uporabite…

Digitalni tisk knjig v našem podjetju

Digitalni tisk knjige bo poskrbel, da bo knjiga kvalitetno izdelana in privlačna za vašega bralca. Na podlagi referenčnih knjig, ki jih imamo, bomo skupaj izbrali velikost, obliko in barvo vašega izdelka.

digitalni-tisk-knjig

Naj bo tiskanje knjige doživetje, ki ga ne boste pozabili, vaš izdelek pa plod vašega znanja in vrhunskega oblikovanja.

Za vse informacije o tisku knjig smo vam na voljno na telefonski številki 03 5452 666 ali info@grafika-gracer.si oz. našega kontaktnega obrazca.

Write a Reply or Comment