september 06 2021 0comment

Etikete za steklenice

Etikete za steklenice so pomemben dodatek vsaki steklenici. Industrija pijač se je razvila v dejavnost, kjer pri nakupu izdelka izgled igra izjemno pomembno vlogo. Etiketa zagotovo spada med enega glavnih elementov zunanje podobe steklenice. Mnogi potrošniki so naravnani tako, da ocenujejo vrednost določenega izdelka glede na zunanjo podobo steklenice (kamor spada tudi etiketa). Pri načrtovanju zunanje podobe steklenice je zato izjemno pomemben ustrezen in kvaliteten tisk etiket. 

Etikete za steklenice

Tisk etiket pri Grafiki Gracer

V Grafiki Gracer se zato vedno znova trudimo ponujati najvišjo kakovost tiska etiket na različne materiale. Tisk etikete za steklenice opravljamo s pomočjo digitalnega tiska, ki poskrbi za kakovosten in natančen tisk vaših etiket. 

Tisk etiket opravljamo za različne dejavnosti. Mednje spadajo: 

  • etikete za prehrambne izdelke,
  • etikete za vino,
  • etikete za pijače, 
  • etikete za promocijo,
  • etikete za pakiranje in pošto, 
  • promocijske etikete,
  • etikete za marketing,
  • etikete za steklenice,
  • in ostale etikete.

Etikete za steklenice

Etikete za steklenice ali druge dejavnosti najlažje natisnemo na rolo. Tisk etiket na rolo je idealna rešitev za tiste, ki potrebujejo večje število enakih etiket. Naši strokovnjaki bodo s pomočjo programov za oblikovanje poskrbeli, da bo imela vaša etiketa vrhunski in kakovosten izgled. Naši tiskarji pa bodo poskrbeli, da bodo natisnjene etikete privlačne in kakovostne. Iz istega razloga smo se pred leti odločili tiskati z zgolj najboljšimi materiali – ker želimo svojim strankam vedno znova ponuditi le najboljše. Na ta način pa svojim strankam pomagamo, da s privlačnim videzom njihovih produktov, prepričajo še večje število končnih kupcev. 

Pomembnost etikete za steklenice 

Izgled etikete igra izjemno vlogo v očeh končnega kupca, saj ga lahko prepriča v nakup ali pa ga od le-tega odvrne. V Grafiki Gracer se zato vedno znova trudimo izvesti kvaliteten tisk etiket za steklenice, s katerimi želimo pritegniti pozornost končnih kupcev. Tisk etiket opravljamo s pomočjo digitalnega tiska, ki nam omogoča kakovosten tisk tako manjšega kot tudi večjega števila etiket. Tisk etiket lahko opravimo tudi na roli, ki je primerna za večje število etiket. S tem pa vam olajšamo tudi delo lepljenja etiket na vaš izdelek, s čimer prikrajšate tudi dragocen čas.

V našem podjetju tiskamo etikete za steklenice različnih blagovnih znamk. Etikete za steklenice morajo biti privlačne tako na steklenicah od sokov in drugih brezalkoholnih pijač, kot tudi na žganih pijačah in vinskih steklenicah. Naši strokovnjaki vam pred izvedbo tiska nudijo tudi možnost oblikovanja profesionalne in privlačne etikete za vašo steklenico.

V Grafiki Gracer se trudimo ustreči prav vsaki stranki, ne glede na velikost želenega naročila. Tisk etiket za steklenice in ostale produkte ter dejavnosti opravljamo tako za velika kot tudi manjša podjetja. V končni fazi nam je pomembno zadovoljstvo in uspeh naših strank. Za vsa dodatna vprašanja, želje in povpraševanje pa nam lahko pišete na elektronski naslov info@grafika-gracer.si.