september 04 2021 0comment
etikete za vino

Etikete za vino

Etikete za vino igrajo izjemno pomembno vlogo pri oblikovanju zunanje podobe vaše steklenice. Mnogi določajo vrednost steklenice in ocenjujejo kakovost vina glede na privlačnost in kakovost tiska vaše etikete za vino. Rekli bi lahko, da dandanes mnogi nakupujemo z očmi. Zaradi tega pa je izjemno pomembno, da je tisk vaše etikete za vino natančen in kakovosten.

Etikete za vino v Grafiki Gracer

V Grafiki Gracer se že vse od leta 1976 trudimo izvajati privlačne in kvalitetne tiskovine. Do odprtja naših vrat je vodila ljubezen do tiska, ki smo jo uspeli ohraniti vse do danes. To se kaže skozi ohranjanje naše temeljne dejavnosti v podjetju – to je tiskanje. V našem podjetju še vedno kot večinsko dejavnost izvajamo tiskanje. Sem spada tisk vabil, tisk razglednic, tisk revij, tisk vizitk, vstopnic, tisk zloženk, tisk diplom, tisk brošur in drugih publikacij. Ponujamo tudi izdelavo časopisov in cenikov, navodil, bonov, plakatov in kuvert. Med drugimi nudimo tudi tisk plakatov, obrazcev, knjig, dopisov in mnogih drugih. 

Etikete za vino

Poleg tiska etiket in drugih publikacij pa vam v Grafiki Gracer nudimo tudi storitev grafičnega oblikovanja. Glede na vaše želje vam tako naši strokovnjaki oblikujejo logotip ali privlačne etikete (za vino). Etikete za vino so izjemno pomemben element pri sestavljanju celostne podobe vaše vinske steklenice. Mnogi bodo ob pogledu na številna vina najprej opazili tista s privlačno in kakovostno natisnjeno etiketo, saj v Sloveniji še vedno velja prepričanje, da kakovost zunanje podobe izraža kakovost steklenice. 

Tiskanje na rolo

Vaše izbrane etikete z digitalnim tiskom najlažje natisnemo na rolo. Le-to je idealna rešitev za tiste, ki potrebujejo večje število enakih etiket. Tisk samolepilnih nalepk poteka iz role na rolo v digitalni tehniki. Za tisk etiket za vino in druge produkte in priložnosti je na voljo pestra paleta materialov. Izbirate lahko med naslednjimi materiali: premazani, strukturirani, sintetični in prozorni. Tako nudimo tiskanje etiket za vsak okus in vsako priložnost.

etikete za vino

Etikete, ki so navite na rolo lahko uporabljate za strojno ali pa ročno etiketiranje. V primeru, da se v vašem podjetju odločite za strojno etiketiranje nam ob povpraševanju posredujte še podatke kot so število etiket na roli, notranji premer jedra, zunanji premer role etiket in smer navijanja etiket. V Grafiki Gracer se bomo potrudili zadovoljiti vašim željam, svoje delo pa opravili kar se da kakovostno.

V Grafiki Gracer se trudimo ustreči prav vsaki stranki, ne glede na velikost želenega naročila. Tisk etiket za steklenice in ostale produkte ter dejavnosti opravljamo tako za velika kot tudi manjša podjetja. V končni fazi nam je pomembno zadovoljstvo in uspeh naših strank. Za vsa dodatna vprašanja, želje in povpraševanje pa nam lahko pišete na elektronski naslov info@grafika-gracer.si.

Preberite tudi: