december 04 2017 0comment

Digitalni tisk

Digitalni tisk

Digitalni tisk je ena izmed najpopularnejših metod tiska. Metoda digitalnega tiska se nanaša na profesionalno uporabo, ki jo uporabljano v majhnih in velikih tiskarnah. Kakovost digitalnega tiska je odlična in primerjava z offset tiskom.

Cena digitalnega tiska je tako v primerjavi z offset tiskom na izdelek večja, vendar pa se skupen strošek na koncu izenači.

digitalni-tisk

Kako deluje digitalni tisk

Moderni stroji, ki jih v našem podjetju uporabljamo za digitalni tisk delujejo s pomočjo računalnika, ki stroj krmili. Večje priprave na digitalni tisk nimamo, če odštejemo oblikovanje, saj je postopek zelo podoben domačemu tisku preko računalniku.

Prednosti digitalnega tiska

Prednost digitalnega tiska so nedvomno nižjih stroških v primerjavi z klasičnim tiskom. Prav tako pa se strošek na izdelek ne spreminja in je fiksen.Za razliko od klasičnega tiska, kjer strošek na izdelek v primerjavi z večjo količino pada.

Digitalni tisk je prav zaradi tega največkrat prava izbira pri manjših količinah.

Digitalni tisk v Grafiki Gracer

V Grafiki Gracer vam nudimo grafično oblikovanje za vaš novi izdelek. S pomočjo modernih orodij in znanja, ki smo ga pridobili v več kot 40 leti ukvarjanja s tiskom, smo za vas nedvomno prava izbira.
Vabimo vas, da stopite v stik z nami in poskrbite, za najboljšo kvaliteto digitalnega tiska.

Kontaktni obrazec in kontaktne informacije