julij 16 2022 0comment

Tisk letnih poročil

Tisk letnih poročil

Tisk letnih poročil je pomemben dejavnik, saj s pomočjo njega predstavimo svoje dosežke v preteklem letu. Izognite se najpogostejšim napakam in tako poskrbite, da bo vaša tiskano letno poročilo združitev vsebine in privlačnega videza, ki ga bomo ponudili bralcu.

Pri tisku letnega poročila moramo biti pozorni na obliko vsebine. Ta mora upoštevati osnovne smernice oblikovanja, ki zajema skladnost naslovnice z notranjostjo, preglednost in berljivost, tipografijo, oblikovanje grafov in vsebino. Pri tisku letnih poročil je ključnega pomena, da so podatki dostopni.

tisk-letnih-poročil

Preverite prvi vtis pred tiskom letnega poročila

Prvi vtis je pomemben prav pri vsaki stvari. Prav tako pa je pomemben pri letnem poročilu. Prav zato moramo poskrbeti, da je videz letnega poročila tisti, ki bo spodbudil bralce k branju. S pomočjo tiskanega letnega poročila v dveh jezikih, dobi bralec pridih “mednarodnega podjetja”. Prav tako ne smemo zanemariti ritma poročila, ki ga lahko oblikujemo s pomočjo velikih fotografij, ki so enakomerno razporejene v poročilu. Prav tako pa na splošni vtis vpliva kakovost tiska in papirja.

Prav tega se v našem podjetju zavedamo, zato pri tisku uporabljamo moderne tehnologije in materjale.

Kako najbolje sestaviti letno poročilo

Pri sestavi letnega poročila upoštevamo logično sledenje vsebine in sistemsko zaporedje.

Začetek tiskanega letnega poročila naj bo kratek povzetek. Poročilo pa se naj konča s finančnimi rezultati in poročilom revizorske hiše.

Ostale dele razdelimo po logiki. Poskrbimo, da so skupaj zajeti isti sklopi. Na začetku naj bodo dosežki v preteklem letu, temu sledi poročilo predsednika uprave in navedba dejavnosti podjetja. Šele nato sledita letno računovodsko in poslovno poročilo.

Prav tako je priporočljivo, da dosežke primerjate s prejšnjim letom.

Preglednost in berljivost

Če želimo imeti moderno in zanimiv izvod, je priporočljivo, da pred tiskom letnega poročila nekaj truda vložimo v samo oblikovanje. Pri tem smo vam na voljo s strokovno ekipo, ki ima na področju oblikovanja dolgoletne izkušnje z malimi in največjimi slovenskimi podjetji. Pri oblikovanju natisnjenega izdelka upoštevamo tipografijo, velikost črk, širino stolpcev, oblikovanje slik in naslovov…. Grafi morajo biti čim bolj preprosti in razumni.

Izdelava različnih tiskovin

Tisk je v našem podjetju primarna dejavnost, s katero se ukvarjamo že od samega začetka našega poslovanja. S sodobno opremo, ki jo redno posodabljamo in dolgoletnimi izkušnjami, vam nudimo enega izmed najkvalitetnejših tiskov različnih izdelkov v Sloveniji.

Morda vas bo zanimalo:

tisk vizitk,

tisk brošur,

tisk zbornika,

tisk etiket.