december 19 2021 2Comments

Tisk vizitk

Tisk vizitk v podjetju Grafika Gracer opravimo kakovostno, hitro in ugodno.

Vizitka je del vaše celostne podobe podjetja, zato je dobro, da njenemu oblikovanju posvetite nekaj pozornosti. Poslovne vizitke so prav tako del vašega marketinga. Lepo oblikovana vizitka, ki bo v kupu ostalih izstopala, vam bo olajšala pot do številčnejših in kakovostnejših poslovnih sodelovanj. Vizitke si najpogosteje izmenjate ob prvem srečanju, zato imajo velik pomen pri oblikovanju dobrega prvega vtisa o vas in vašem podjetju. Velja namreč, da si ljudje prvi vtis izoblikujemo v času od 30 sekund do 3 minut po tem, ko prvič srečamo neko osebo. Čeprav je lahko prvi vtis, ki si ga ustvarimo, pogosto napačen ali pa nenatančen, ima izredno velik pomen za kasnejše sodelovanje. 

tisk vizitk

Tisk vizitk v našem podjetju opravimo s pomočjo sodobnih strojev za digitalni tisk in offset tisk. Pri nas ponujamo vse gramature papirja in različne dimenzije vizitk. V kolikor želite, lahko vizitke obdelamo tudi popolnoma po vaših željah.

Za začetek tiska vizitk nam posredujte želeno grafično podobo in vse ostale podatke na naš mail info@grafika-gracer.si, mi pa bomo kar se da hitro pregledali in Vam svetovali o ključnih elementih, ki jih mora vizitka vsebovati.

V našem podjetju nudimo hiter, kvaliteten in ugoden tisk za vaše podjetje. Od potrditve naročila do njenega prevzema lahko pri nas preteče zgolj 24 ur. 

Preden opravimo tisk vizitk je dobro preveriti tudi nekaj koristnih informacij o oblikovanju in podatkih, ki jih je na vizitki priporočljivo uporabiti.

Katere podatke mora vizitka vsebovati?

Vsi, ki se dnevno srečujete s poslovnimi partnerji, imate na mizi ali v predalniku zagotovo zajeten kup vizitk. Vizitke so različno oblikovane in nam ponujajo osnovne informacije o osebi in podjetju, v katerem dotična oseba dela.

Pred tiskom vizitk poskrbite za izbiro pravih barvnih kombinacij, ki se skladajo z vašo celostno grafično podobo, izberite želeno obliko, robove, logotip podjetja in ostale možne dodatke. Na vizitki naj se od vaših osebnih podatkov nahaja vaše ime in priimek, telefonska številka, e-mail naslov in vaš naziv delovnega mesta (direktor, vodja marketing, vodja prodaje, …) V kolikor želite, lahko na vizitko dodate različne informacije o podjetju, priporočljivo pa je, da na vizitko natisnete naslov vašega podjetja. Vse poslovne vizitke vsebujejo tudi logotip podjetja, ki se lahko nahaja na sprednji ali zadnji strani vizitke.  

tisk vizitke - dvostranska
Primer vizitke podjetja Web Center

Pred tiskom vizitke poskrbite, da bodo vsi podatki predstavljeni na pregleden in privlačen način.

Kako lahko izdelamo vizitko, ki bo izstopala?

Prepričani smo, da si tudi vi želite vizitke, ki bo izstopala. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj trikov, s katerimi lahko poskrbite za vizitko, ki bo o vas in vašem podjetju pričarala dober pečat. Za izdelavo pred tiskom vizitke najemite grafičnega oblikovalca in mu zaupajte svoje želje. 

Dvostranske vizitke

Izredno privlačne in izstopajoče so dvostranske vizitke. Na eni strani lahko predstavite svoje podjetje in podatke podjetja, na zadnji strani pa lahko uporabite velik logo, ki bo opazen na vsaki pisalni mizi.

Uporabite svojo sliko

Podjetniki tedensko spoznajo veliko ljudi. Lahko se zgodi, da bodo čez čas pozabili tudi najosnovnejše informacije o sestanku, ki ste ga opravili, kot so: tema pogovora, kraj srečanja, vaš izgled, … Uporaba vaše slike na vizitki je v zadnjih letih vedno bolj popularna. Ljudje bodo ob kasnejšem ogledu slike lažje priklicali informacije iz svojega spomina o vas in temi sestanka.

Naj vaše vizitke izstopajo tudi na otip

Tisk vizitk lahko opravimo na več načinov, ki producirajo na otip različne vizitke in s tem pritegnejo pozornost.

V našem podjetju vam ponujamo:

– slepo vtiskovanje (globinsko vtiskovanje/visoko reliefno vtiskovanje),

– vroč ploski vtis folije (izbirate lahko med zlato, srebrno, bronasto, bakreno, rdečo ali modro, s čimer se ustvarijo edinstveni vizualni učinki) in

– vroč reliefni vtisk folije (to vroče vtiskovanje folije omogoča tiskanje besedila ali grafičnih elementov v reliefni obliki.).

tisk vizitk web center
Primer vizitke podjetja Web Center

 

Tisk vizitk na različne materiale in velikost vizitke

V podjetju Grafika Gracer lahko izvedemo tisk vizitk na različne materiale. Pri nas lahko izbirate med široko paleto različnega papirja, ki ga po vaši želji lahko tudi plastificiramo. Predlagamo vam uporabo dveh standardnih formatov za tisk vizitk – 85 x 55 mm in 90 x 50 mm. Tisk vizitk lahko opravimo enostransko ali dvostransko.

V tiskarni razpolagamo z različnimi vrstami papirja, ki se med seboj razlikujejo tudi po trdoti. Namesto standardnega 300g papirja, ki ga uporabljamo pri večini tiskovin, pri tisku vizitk uporabimo nekoliko trši, 350 gramski papir.

Tiskanje vizitk s tehnologijo digitalnega tiska ali offset tiska

V podjetju Grafika Gracer pri tisku vizitk uporabljamo najnovejše stroje za tisk. Glede na vaše želje pri tisku vizitk uporabljamo stroje, ki delujejo na tehnologiji digitalnega tiska in offset tiska. S klikom na digitalni tisk (klik) si lahko ogledate, na kakšen način deluje posamezna tehnologija tiska, in preverite, kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo.

tiskanje-revij

V Grafiki Gracer sodelujemo s podjetji iz celotne Slovenije. Vsak dan oddamo pakete poštni službi, ki vaše naročilo dostavi že naslednji dan.

Za začetek tiska vizitk nam posredujte želeno grafično podobo in vse ostale podatke na naš mail info@grafika-gracer.si, mi pa bomo kar se da hitro pregledali in Vam svetovali o ključnih elementih, ki jih mora vizitka vsebovati.

2 comments

  1. Odličen članek. Veliko uporabnih informacij za vse, ki potrebujejo tisk vizitk.

    1. Hvala za vaš komentar.

Comments are closed.