september 05 2019 0comment
izdelava nalepk

Izdelava nalepk

Izdelava nalepk

Izdelava nalepk je namenjena vsem, ki si želite z najrazličnejšimi motivi izstopati in ponuditi privlačen produkt, ki bo takoj padel v oči. V nadaljevanju vam predstavljamo različne možnosti izdelave nalepk. V podjetju Grafika Gracer nudimo kvalitetno in hitro izdelavo nalepk. Pri tem uporabljamo moderne stroje za digitalni tisk in offset tisk. V našem podjetju omogočamo izdelavo nalepk s poljubnimi motivi po vaših željah.

izdelava nalepk

Izrez in tisk je možen na papir ali na različne folije. Izbirate lahko med klasično enobarvno folijo, folijami z različnimi imitacijami (karbon, aluminij, …), pekane folije, odsevne in reflektivne folije, fluo folijo in različnimi drugimi. V podjetju Grafika Gracer vam poleg izdelave nalepk nudimo tudi kvalitetno in strokovno svetovanje pri izbiri prave folije.

Pri izbiri želene folije moramo biti pozorni tudi na način lepljenja, ki ga želite. Najpogostejša izbira pri nalepkah so samolepilne folije, ki omogočajo preprosto namestitev folije na želeno mesto. Uporabimo pa lahko tudi laminirane samolepilne folije. Le te imajo dodatno uv zaščito in so primerne za uporabo na mestih, ki so vsakodnevno izpostavljena direktni sončni svetlobi.

nalepke za avto

Pri izdelavi nalepk upoštevamo tudi njihov namen. Izdelamo lahko najbolj odporne nalepke, ki so namenjene uporabi v različnih vremenskih pogojih, kot sta na primer dež in sonce. Takšne nalepke lahko uporabimo tudi na površinah, ki se nahajajo v vodi, ali pa so v stiku z vodo. V praksi lahko takšne nalepke najpogosteje najdemo na vozilih in plovilih. Uporabimo jih lahko na različnih površinah, kot sta na primer les in kovina.

V Grafiki Gracer za vas ponujamo izdelavo nalepk za različne površine:

– stenske nalepke,

– nalepke za vozila,

– talne nalepke,

– magnetne nalepke,

– kuhinjske nalepke za steklo,

.

.

.

Izbirate lahko seveda med poljubnimi barvami in dimenzijami. Za več informacij in brezplačno svetovanje smo vam na voljo preko telefonske številke  +386 3 5452 666 ali maila info@grafika-gracer.si

Nalepke lahko sami grafično pripravite in nam jih posredujete zgolj v tisk. V kolikor pa potrebujete pomoč pri grafičnemu oblikovanju in izdelavi nalepke, smo vam vedno na voljo.

Izdelava nalepk različnih velikosti in razrez

V podjetju Grafika Gracer nudimo izdelavo nalepk različnih velikosti. Ceno izdelave nalepk določimo za 1 polo, ki je lahko v različnih velikostih, kot na primer A3, A4, 25 x 35 cm, …

Pri izdelavi nalepk te v postopku izdelave najprej natisnemo na izbrano folijo. Prav tako nudimo natančen izrez nalepke iz folije.

Izdelava stenskih nalepk

Izdelava stenskih nalepk je odlična izbira za popestritev vaših sten doma ali v službi. Stenske nalepke za vas izdelamo v izbrani barvni foliji in z motivom, ki si ga zaželite. Za namestitev nalepke so na voljo različno močna lepila, pri izbiri katerega vam glede na vaše potrebe tudi strokovno svetujemo. Namestitev stenskih nalepk je primerna tako za bivalne kot tudi za poslovne prostore. Podjetja lahko z uporabo nalepk v svojih poslovnih prostorih usmerjajo kupce in popestrijo izgled svojih prostorov. S tem boste poskrbeli za zadovoljstvo delavcev in izboljšali njihovo produktivnost.

Izdelujemo stenske nalepke vseh velikosti.

stenske nalepke

 

Izdelava talnih nalepk

Izdelava talnih nalepk je najpogostejša izbira za označevanje na tleh. Talne nalepke lahko najpogosteje najdemo v trgovinah in trgovskih centrih, pa tudi v drugih javnih prostorih. Namestimo jih lahko na beton, asfalt, ploščice in na ostale talne obloge.  S pomočjo talnih nalepk lahko ljudi preprosto in učinkovito usmerite, informirate in popestrite njihovo izkušnjo. Način izdelave talnih nalepk je odvisen od površine, kamor bo nalepka pritrjena. Najpogosteje izdelamo hrapave, gladke, ali valovite nalepke.

Izdelava talnih nalepk

Nalepke za označevanje tal v trgovinah ali doma, na asfaltu, betonu, fasadi, notranji steni. V trgovinah je uporabnost v tem, da potencialnega kupca usmerite do želenega izdelka. Doma so talne nalepke uporabne predvsem za dekoracijo, poživitev prostorov. Materiali talnih nalepke se razlikujejo, glede na to, kakšna je površina kamor se bodo talne nalepke lepile, hrapava, gladka, valovita.

Pri talnih nalepkah pa moramo biti še posebej pozorni na dodatno zaščito proti zdrsu. Dodatna zaščita poleg zdrsa preprečuje tudi obrabo nalepke, ki se najpogosteje odraža s praskami. Kakšna pa je njihova življenjska doba? Nalepke se najhitreje obrabijo na prometnih površinah, kjer je podlaga iz asfalta ali betona. V takšnem primeru se bodo nalepke ohranile nekaj mesecev. Na ostalih površinah in v notranjosti trgovin pa je življenjska doba talnih nalepk lahko tudi nekaj let.

 

Izdelava nalepk za steklo

Izdelavo nalepk za steklo v podjetju Grafika Gracer nudimo v vam priljubljenih dimenzijah, oblikah in barvah. Takšne nalepke so namenjene uporabi za vse steklene površine. Nalepke na steklu so lahko luknjičaste, meglene, peskane, …

izdelava nalepk za steklo

Write a Reply or Comment