julij 05 2021 0comment
tisk brošur

Tisk brošur

Tisk brošur je aktualna tematika za vse tiste, ki iščete pravo in kvalitetno rešitev za tisk vašega oglaševalskega materiala. Pri Grafiki Gracer skrbimo, da je vaša brošura natisnjena po najvišjem standardu kakovosti v danem časovnem okvirju. 

Tisk brošur

Kaj je brošura? 

Brošura je vsestransko uporaben in nepogrešljiv kos, ki služi kot odličen kanal za posredovanje želenih informacij. Uporabna je kot promocijski letak, knjižica za CD-je ali DVD-je, poslovni letak, vestnik, študentska knjižica in še mnogo več.  

Rekli bi lahko, da je brošura tudi izjemno uporaben oglaševalski material. Za razliko od letaka, ki ima navadno en pregib, ima brošura več pregibov in predstavlja enega najbolj učinkovitih tiskanih marketinških orodij za vaše ciljno občinstvo. Učinkovita brošura izobražuje, poveča kredibilnost in potrošnika spodbudi k dejanju.

Brochure & Flyer Printing - Custom Brochures, Video Brochures

Študije kažejo, da imamo na voljo zgolj pet sekund, da očaramo bralca. Le-ta po petih sekundah z zanimanjem nadaljuje z branjem ali pa našo brošuro odloži. Zato je pomembno, da je izgled brošure privlačen in oblikovan glede na cilj, ki ga z brošuro želimo doseči. Besedilo mora biti lahko za branje, slikovni material privlačen, oblika brošure pa preprosta. 

Pomembno je, da je brošura profesionalno oblikovana, saj lahko dovršeno oblikovan kos močno pripomore k pridobivanju novih poslovnih priložnosti. Oblikovanje dobre brošure lahko predstavlja precejšen izziv, a vas lahko z malo truda popelje na pot uspešne podjetniške zgodbe in novih priložnosti. 

Kdaj se odločiti za tisk brošure?

Brošura je vedno namenjena ciljnemu občinstvu, v resnici pa jo lahko uporabimo v katerekoli namene želimo. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj najbolj pogostih namenov, na podlagi katerih se za tisk brošure odločijo druga podjetja in posamezniki.

  • Brošura nudi vizualno podporo pri predstavitvah, razgovorih ali poslovnih sestankih. 
  • V njej lahko zajamemo predstavitev podjetja, opišemo izdelke in storitve. 
  • Pogosto je uporabljena za zbiranje pogostih vprašanj.
  • Služi lahko kot vodnik po korakih.
  • Uporabimo jo lahko kot dodatno izobraževalno gradivo. 
  • Podjetja jo pogosto uporabljajo tudi v turistične namene – za vodenje popotnikov. 
  • S pomočjo brošure lahko razširimo besedo o prihajajočem dogodku (koncert, konferenca, umetniška razstava in podobno). 

tisk brošure

Zakaj za tisk brošur izbrati nas? 

Dobra brošura je tista, katero potencialna stranka ali posameznik z zanimanjem vzame v roke. Pri tem je izjemno pomembna oblika brošure, barvna paleta in slikovni material, kakovost izbranega papirja in pa seveda kvaliteten tisk brošure. Vse to so malenkosti, ki lahko močno vplivajo na zanimanje bralca. Pri Grafiki Gracer se zato vedno znova trudimo izdelovati kvaliteten tisk brošur, s katerim poskrbimo za profesionalen in dovršen videz vašega oglaševalskega materiala. 

Skupaj z vami želimo ustvariti brošuro, ki jo bo vredno obdržati, saj je za nas kvaliteta na prvem mestu. V ta namen vsako leto del sredstev investiramo v razvoj našega strojnega parka, pri našem delu pa uporabljamo le najkvalitetnejše okolju prijazne materiale – papir in karton, ki ima ustrezne certifikate.

Grafika Gracer

Naša ekipa vam na podlagi dolgoletnih izkušenj svetuje pri izboru najboljšega materiala glede na vaše želje, vaše brošure pa natisne kvalitetno, hitro in cenovno ugodno. Pri Grafiki Gracer nudi tudi popust na večje količine in dostavo v podjetja po vsej Sloveniji. Kar pa je za nas najpomembneje – vaše publikacije tiskamo z ljubeznijo, zato se trudimo, da je vsak izdan tisk naše najboljše delo. S kvalitetnim tiskom brošur želimo, da naredite dober vtis na vaše potencialne stranke in poslovne partnerje. 

Če ste prav vi posameznik ali podjetje, ki si želi kvalitetno in hitro natisnjene brošure po ugodnih cenah, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, skupaj pa bomo poiskali najboljšo rešitev glede na vaše želje! 

Kontaktirate nas lahko preko: 

Telefona:+386 3 5452 666

E-pošte:info@grafika-gracer.si