julij 01 2021 0comment

Tisk kronike

Tisk kronike je aktualna tematika za vse, ki jih zanima kje in kako natisniti kroniko. Tovrstni prispevki se največkrat pojavljajo v tiskanih časopisih ali revijah, v Grafiki Gracer pa skrbimo, da so le-ti natisnjeni kvalitetno in v danem časovnem okvirju.

Kaj je kronika?

Z besedo kronika opisujemo obširnejši zapis pomembnejših dogodkov po kronološkem vrstnem redu oziroma časovnem zaporedju dogajanja. Kronike so bile sprva srednjeveški zapisi dogajanj iz leta v leto, napisani brez globlje analize, danes pa so kronike krajše in se pojavljajo v obliki dnevne, šolske, sodne, politične, črne, informativne, športne kronike itd. 

Dandanes se kronika najpogosteje pojavlja v časopisih, kateri zajemajo največ informativne, črne in politične kronike. Kronist – oseba, ki piše kroniko – je običajno očividec dogodkov ali pa s pomočjo primarnih virov informacij dokumentira dogodke. 

tisk kronike

Kronika je torej kratka zgodba zapisana v kronološkem vrstnem redu, največkrat objavljena v časopisih in revijah. Najdemo jo lahko v skoraj vsakem časopisu in reviji, ne glede na to kako pogosto le-ta izide. Ker pa nekateri časopisi in revije izhajajo na tedenski ali pa celo dnevni ravni, je potrebno nove številke tiskati vsak teden oziroma vsak dan. 

S tovrstnim tiskom se ukvarjamo tudi v Grafiki Gracer. Z dolgoletno tradicijo skrbimo za kvaliteten tisk kronike in drugih publikacij. Že od začetka poslovanja vsako leto del sredstev namenimo investicijam. Naš strojni park nam tako omogoča tehnično dovršeno proizvodnjo ter visoko kvaliteten tisk kronike in drugih besedil. Celoten proizvodni proces poteka pod eno streho, kar nam omogoča popoln nadzor nad kakovostjo tiska kronike vse do njene odpreme oziroma izdaje. 

Trudimo se, da naše delo poteka po načelu »okolju prijazni.« V ta namen smo zgradili lastno sončno elektrarno, za tisk kronike pa uporabljamo samo okolju prijazne materiale – papir in karton, ki ima ustrezne certifikate.

Digitalni tisk Celje

Zakaj za tisk kronike izbrati nas? 

Naše podjetje se s pomočjo izkušenih tiskarjev in tehnično dovršeno proizvodnjo vedno znova trudi izdelati kvaliteten tisk kronike in drugih publikacij. Vse to opravimo v najkrajšem možnem času, vseskozi pa se trudimo ugoditi vsem vašim željam po ugodnih cenah. 

Naša izkušena ekipa Vam želeno publikacijo natisne hitro, kvalitetno in cenovno ugodno. Nudimo vam popust na večje količine in dostavo v podjetja po vsej Sloveniji. Kar pa je za nas najpomembneje – vaše publikacije tiskamo z ljubeznijo, zato se trudimo, da je vsak izdan tisk naše najboljše delo.

Če ste prav vi posameznik ali podjetje, ki si želi kvalitetno in hitro natisnjene publikacije po ugodnih cenah, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, skupaj pa bomo poiskali najboljšo rešitev glede na vaše želje! 

Kontaktirate nas lahko preko: 

Telefona:+386 3 5452 666

E-pošte:info@grafika-gracer.si