november 23 2017 0comment
tisk-pobarvank

Tisk pobarvank

Tisk pobarvank

S tiskom pobarvank v našem podjetju poskrbimo tudi za veselje naših naj mlajših. Če imate oblikovanje različne figure, vas vabimo, da nas obiščete in se pozanimate o nizkih cenah, ki vam jih nudimo.

Pri tiskanju pobarvank se tako želimo čim bolj približati otrokom, da bo pobarvanka zanimiva za barvanje. Preden se odločite za tisk je potrebno izbrati platnice in papir, na katerega bodo otroci barvali.

Tiskanje pobarvank – top 3 nasveti

Glede na naše dolgoletne izkušnje na skorajda vseh področjih tiska, smo za vas izbrati top 3 nasvete, ki jih morate upoštevati pri izdelavi pobarvanje.

  • Znane figure – Otroci so navdušeni nad znanimi figurami iz risank ali filmov. Takšna pobarvanka jih bo nedvomno navdušila in poskrbela, da bo pobarvanka pristala v njihovih rokah.
  • Prava izbira papirja – Pri tisku uporabljamo različne vrste papirja, glede na namen, ki ga želimo doseči. Ker bodo otroci na papir risali, je potrebno uporabiti papir, ki je temu namenjen.
  • Dobro oblikovana slikanica – Prav naslovna in zadnja stran sta tiste, ki bodo otroka pritegnile k vašemu izdelku, zato poskrbite, da bo kar se da dobra. V kolikor želite strokovno oblikovanje vaše slikanice smo vam seveda vedno na voljo.

Tiskanje pobarvank – starosti primerno

Naj bodo vse slike, ki jih bo otrok barval podobne zahtevnosti oz. naj zahtevnost pobarvanke postopoma narašča. Tako boste poskrbeli, da bo otrok do barvanja imel veselje.

tisk-pobarvank