april 11 2019 0comment
tisk biltenov

Tisk biletnov

Izdelava in tisk biltenov

Za izdelavo in tisk biltenov se podjetja, društva in klubi odločajo ob različnih dogodkih, prireditvah, tekmah… Bilten je tiskano poročilo, ki vsebuje vse potrebne informacije, ki jih uporabniku, obiskovalcu ali udeležencu želimo ponuditi. Na vašo željo vam v podjetju Grafika Gracer izdelamo bilten in ga s pomočjo tiska prenesemo v fizično obliko.

tisk biltenov

V kolikor grafične podobe biltena še nimate pripravljene je potrebno vse informacije, ki jih želite ponuditi uporabniku združiti v pregledno in moderno obliko. V našem podjetju vam bomo pri izdelavi biltenov z veseljem pomagali in vam svetovali. Bilten bomo oblikovali tako, da bo privlače in pregleden. Poskrbeli bomo, da bodo najpomembnejše informacije poudarjene.

Tisk biltenov opravimo s pomočjo digitalnega tiska ali offset tiska. V članku digitalni tisk vs. ofset tisk smo natančno opisali razlike med obema tehnikama tiska. V kolikor potrebujete do 100 kosov biltena, bomo tisk biltena izvedli z modernimi napravami za digitalni tisk. Pri številu nad 100 kosov, pa bo izdelava biltenov potekala s pomočjo modernih strojev za offset tisk.

Glavne prednosti digitalnega tisk:

-nizki stroški zagona tiskalnika (priprava na tisk)

– odlična izbira pri tisku majhnih količin

– cenejše črnilo pri črno belem tisku

–  variabilni podatki na izvodih (ime in priimek, naslov, koda…)

– Odlična kakovost tiska

digitalni-tisk-trak

 

Prednosti offset tiska:

– cenejši tisk pri večjih količinah – cena na izvod se niža glede na količino

– tiskanje na različne vrste papirja, s končnimi obdelavami po želji

– barve s posebnim izgledom – kovinske in panteonske

– najvišja kakovost tiska

– najvišja natančnost

offset-tisk

Pošljite nam svoje želje na info@grafika-gracer.si ali pa nas pokličite na našo telefonsko številko +386 3 5452 666. Z veseljem vam bomo pomagali izdelati bilten.

 

Write a Reply or Comment