junij 02 2017 0comment

Tisk katalogov in brošur

Tisk katalogov je odločitev velike večine podjetji, ki imajo b2b prodajo. S pomočjo natisnjenega kataloga lahko predstavijo široko paleto izdelkov na enem mestu. V nekaterih primerih se tiskani katalogi uporabljajo tudi pri B2C prodaji. Sklepamo lahko da je odločitev za tisk katalogov pametna marketinška odločitev v skoraj vsakem podjetju. Poleg tiska katalogov, pa se podjetja največkrat odločajo tudi za tisk brošur.

tisk-katalogov-grafika-gracer

 

 

TISKANJE BROŠUR V GRAFIKI GRACER

 

Tiskanje brošur imajo v podjetju Grafika Gracer praktično v malem prstu. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju tiskanja revij ter tiska katalogov, vam lahko svetujejo na prav vsakem koraku izdelave tiskanih brošur. Za kvalitetno izdelano brošuro morate poskrbeti, da bo privlačna na pogled, takoj predstaviti ključne informacije za uporabnika. Bodite kreativni in drugačni, le tako boste izstopali in bili opazni. Med izdelavo ne pozabite vključiti grafično podobo svojega podjetja. Naj bo projekt tiska brošur zabavno delo in ne obveznost.

tiskanje-brosur

 

 

TISKANJE REVIJ Z OFSET TISKOM

 

Tiskanje revij še nikoli ni bilo tako hitro preprosto in enostavno, kot s pomočjo off set tehnolije.

Prav to tehnologije se uporablja pri tisku katalogov. S pomočjo dveh valjev, skozi katerega gre papir dobimo natančen izdelek. Prvi valj s pomočjo matrice prenese želeno grafiko na drugi valj. Prav ta pa ga natisne na revijo. Bralcem je všeč kvaliteta natisnjena revija, zato poskrbite, da bodo vaši zvesti kupci tiskanih revij dobili, kar si zaslužijo. V podjetju Grafika Gracer razpolagajo z najsodobnejšo opremo na področju tiska revij, tiskanja brošur… Pokličite jih in se prepričajte o cenovno ugodnih rešitvah, ki vam jih nudijo.

tiskanje-revij-grafika-gracer

Prepričani smo, da bodo v podjetju veseli tudi vašega obiska. S strokovnimi nasveti grafičnega oblikovanja, pa bodo poskrbeli, da bo vaš izdelek kar se da dober. Naj najnovejša oprema na področju tiska opravi svoje delo in vas popelje v svet digitalnega tiska.

Write a Reply or Comment