oktober 27 2017 2Comments

Tisk katalogov

TISK KATALOGOV

Tisk katalogov je eden izmed izdelkov, v katerega pred samim tiskom vložimo veliko trudi v pripravo končnega izdelka. Kot specialisti na področju tiska, vam pri nudimo ugoden tisk katalogov. Zaradi najnovejših strojev in tehnologije, vam lahko zagotavljamo kvalitetno tiskanje katalogov. Prav ta oblika tiska je lahko idealna marketinška priložnost za vaše podjetje. S pomočjo naših strokovnjakov na področju oblikovanja grafičnih izdelkov, boste katalog pred tiskom z našo pomočjo lahko oblikovali po svojih željah. Predlagamo, da kataloge ponudite svojim poslovnim partnerjem ter svojim zvestim kupcem.  Prav s katalogom lahko podrobno predstavite svoje izdelke vsaki potencialni stranki. V podjetju Grafika Gracer se zavedamo, da morajo biti katalogi natisnjeni v dogovorjenem časovnem roku, zato vam ni potrebno skrbeti, da bi tiskanje katalogov bilo zamudno.

Tisk revij v našem podjetju za vas opravimo s pomočjo offset tiska, ki je se ga največkrat uporablja pri večjem številu izvodov.

tisk-katalogov

 

TISKANJE REVIJ V PODJETJU GRAFIKA GRACER

Kot podjetje, ki je na trgu že od leta 1976, zato nam izkušenj na področju tiskanja revij ne manjka. Tiskanje revij je eden izmet sklopov, kjer v eni seriji naredimo največ kosov. S stalnimi partnerji, ki so z našimi izdelki zadovoljni že mnogo let pa ohranjamo dobre odnose. S pomočjo digitalnega tiska pa bodo tudi vaše natisnjene revije pri nižjih nakladah privlačne, lepe in kakovostne. Ponudite ljudem, kar si želijo.

tiskanje-revij

TISKANJE BROŠUR S POMOČJO OFF SET TISKA

Tako kot večino naših produktov, so tudi brošure lahko natisnjene s pomočjo offset tiska. Njegove prednosti so predvsem izredno visoka ločljivost pri tiskanju brošur, velika hitrost tiska, ter cenovno ugodna rešitev pri večjem številu naklade. Gre za postopek, kjer motiv natisnemo preko dveh valjev. Prvi valj poskrbi za prenos motiva na drugi valj, ta pa motiv natisne na podlago. Glavno vlogo pri tem pa igra prav kombinacija barve in vode. Na takšen način bodo natisnjeni katalogi imeli kristalno jasnost. Tiskane brošure pa bodo svoje zunanje meje imele natančno natisnjene. Ofset tisk tako velja za najvišjo kakovost pri tisku katalogov oz. tiskanju brošur. Ker sam postopek ne dosega visokih temperatur, nismo odvisni na kater papir bomo natisnili brošuro.

Če se zanimate za tisk brošur vas vabimo, da se oglasite pri nas ali pa nam posredujete e-mail sporočilo za pripravo ponudbe. Prepričani smo, da smo z izkušnjami, ki jih imamo z tiskom katalogov oz. tiskanjem brošur prava odločitev za vaše podjetje.

2 comments

 1. Pozdravljeni,
  Na kateri mail lahko pišem glede ponudbe za tisk katalogov?

  Lp,
  Anita

  Odgovori
  1. Pozdravljena Anita,

   Na nas se lahko obrnete preko maila: info@grafika-gracer.si ali pa izpolnite kontaktni obrazec na naši strani https://www.grafika-gracer.si/kontakt/

   Lep pozdrav,

   Odgovori

Write a Reply or Comment