junij 01 2017 0comment

Tiskanje katalogov

TISKANJE KATALOGOV V TISKARNI GRAFIKA GRACER

 

Storitev tiskanja katalogov že opravljamo od samega začetka našega poslovanja, ki sega daleč nazaj v 20. stoletje. V vseh teh letih smo nabrali ogromno izkušenj na tem področju tiska katalogov. Skozi leta smo natisnili ogromno število katalogov in pomagali podjetjem do pravilne predstavitve njihovega izdelka. Naše delo pri tisku katalogov ne zajema samo tiska. Pred samim tiskom kataloga je potrebno izdelek oblikovati ter ga narediti privlačnega. Že od nekdaj dajamo poudarek na vizualno dobro izoblikovan izdelek, ki pritegne vaše stranke. Tekom našega obstoja se je računalniška tehnologija razvijala z svetlobno hitrostjo. Uspešno smo ohranjali stik z njo in bili vedno na tekočem z znanjem tiska katalogov, ter najsodobnejšo opremo za tisk. Tudi sedaj, imamo na voljo za tiskanje katalogov digitalni tisk oz. ofset tisk, ki je znan po svoji kvaliteti in natančnosti. Z združitvijo odlično oblikovanega kataloga, pa lahko skupaj ustvarimo moderen in privlačen katalog. Vabimo vas, da nas pokličete ali nam pišete na naš e-mail info@grafika-gracer.si in nam posredujete vaše želje. Prepričajte se tudi sami o naši kvaliteti sami.

tiskanje-katalogov

TISKANJE REVIJ  Z OFSET TISKOM

 

Tiskanje revij je v nekaterih pogledih še zahtevnejši kakor tisk katalogov. Revije največkrat izhajajo mesečno ali tedensko. Vsaka revija pa ima svojo ciljno skupino kupcev, zato je potrebno poskrbeti, da so vse serije narejene po enakem „kopitu“. Privlačen izdelek z zanimivo vsebino za bralca, pa bo ustvaril stalne bralce, ki jim je vaša revija všeč. Kvalitetno natisnjena revija bo iz bralca, ki je revijo kupil prvič, pretvorila v vašega naročnika. Izdelava revije je zato postopek, ki ga je potrebno prepustiti izkušeni ekipi. Izdelajmo revijo skupaj, ter ustvarimo revijo, ki bo privlačna in zanimiva.

tiskanje-revij

 

DIGITALNI TISK BROŠURE V NAŠEM PODJETJU

 

Digitalni tisk brošur je prava izbira za prav vse vrste brošur. Takšen način omogoča praktično neomejeno število odtenkov, ki jih želimo imeti v našem izdelku. Cena tiska brošure se razlikuje od formata, vrste materiala, števila strani, količine ter seveda števila oblikovalskih ur, ki jih predhodno za vas opravimo. Za tisk brošure se podjetja največkrat odločajo, ko želijo svoje izdelke ali storitev predstaviti svoji ciljni publiki na različnih dogodkih, sejmih, predstavitvah. Poskrbite, da bo vaša brošura v množici drugih (sejmi) izstopala in bo pritegnila obiskovalca, saj si boste le tako naredili dobro reklamo.

digitalni-tisk-brosur