Tisk etiket

Tisk etiket – Oblikovanje in tisk

Tisk etiket s pomočjo moderne tehnologije in dodelave, bomo za vas opravili cenovno ugodno.

Nudimo vam najvišjo kakovost tiska etiket, na različne materiale. Tisk etiket lahko opravljamo za različnejše dejavnosti, kot so:

– Etikete za prehrambene izdelke

Etikete za steklenice,

– Etikete za pijače

– Etikete za promocijo

– Etikete za pakiranje in pošto

– Promocijske etikete

– Etikete za marketing

– Ostale etikete.

Tisk etikete opravljamo s pomočjo digitalnega tiska (klik, če želite izvedeti več o digitalnem tisku), ki je znan po svoji kakovosti in natančnosti.

etikete

Tisk etiket na roli

Tisk etikete na roli je idealna rešitev za vse, ki potrebujete večjo količino enakih etiket. S pomočjo programov za oblikovanje bomo poskrbeli, da bo etiketa imela vrhunski izgled, s pomočjo digitalnega tiska pa bomo poskrbeli, da bo etiketa vrhunskega videza. Tisk etiket na roli, vam bo olajšala delo lepljenja etikete na izdelek in tako poskrbela, da boste za to porabili manj časa.

tisk-etiket-na-roli

Etikete za vinske steklenice

Etikete za vino so tiste, ki bodo poskrbele, da bo bodo ljudje vaše vino kupovali. Tako kot se trudite za kakovost vašega vina, se morate potruditi tudi za izgled vaše vinske steklenice. Za privlačni videz boste tako poskrbeli s pomočjo privlačne etikete na vinski steklenici. Tako, kot so pri kakovostnem vinu pomembni detajli, je pri vinski steklenici pomembna moderna in privlačna etiketa. Etiketo za vinsko steklenico vam bomo z veseljem grafično oblikovali v moderno in privlačno. Nato, pa bomo poskrbeli, da bo s pomočjo digitalnega tiska nalepka prišla v vaše roke.

etikete-vinske-steklenice

2 comments

 1. Sprejemate tudi manjše količine za etikete?

  1. Pozdravljena,

   V Grafiki Gracer se potrudimo, da ustrežemo prav vsaki stranki, ne glede na količino naročila.
   Prosim, da nam posredujete vaše želje na e-mail info@grafika-gracer.si

   Lep dan,

Comments are closed.