november 06 2017 0comment

Tisk revij

TISK REVIJ V GRAFIKI GRACER

Tisk revij v našem podjetju predstavlja pomembno vlogo. Letno natisnemo ogromno količino revij in ostalih naših izdelkov prav s pomočjo offset tiska. Najnovejši stroji za digitalni tisk oz. Offset tisk, pa naredijo piko na i vrhunskemu izdelku, ki ga bomo pripravili skupaj. Naj bo tisk vaših revij hiter ugoden in preprost.

 

Cena tiska revij

Cena tiska revij je odvisna od formata revije, števila strani, vrste materiala in količine naročenih izvodov ter števila ur grafičnega oblikovanja. V kolikor vas zanima informativni izračun za ceno tiska revij, nas prosim kontaktirajte na naš e-mail naslov info@grafika-gracer.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko 03-545 26 26. Dolgoletne izkušnje na področju tiska revij, vas ne bodo razočarale pri nastajanju kvalitetno natisnjene revije.

Tisk revij od ideje do tiska.
Tisk revij od ideje do tiska.

Obiščite nas in se prepričajte o naših dosedanjih projektih in partnerstvih z največjimi podjetji v Sloveniji, kot so Žito, Podravka, Tuš, Lidl, Terme Olimia, Palma, Mol, Petrol, ter mnoge druge, ki nam zaupajo pri tisku različnega gradiva.

Tiskanje revij s pomočjo offset tiska

Tiskanje revij opravimo s pomočjo offset tiska. S pomočjo te tehnologije dosežemo najvišjo kakovost tiska, ki je možna. Prav tako pa lahko pri tisku revij uporabimo nekatere barve, ki jih pri digitalnem tisku ne moremo imeti. Poudariti je potrebno tudi to, da se cena tiskanja revij z večjim številom znižuje (cena na komad). Pošljite nam povpraševanje in se prepričajte o nizki ceni tiskanja revij, ki vam jo nudimo.

NUDIMO TISK KATALOGOV ZA PODJETA

Če se odločate za tisk katalogov, ne pozabite preveriti naše ugodne ponudbe za podjetja. Če ste obrtnik ali samostojni podjetnik, pa ne smete spregledati posebne pakete, ki smo jih sestavili prav za vas. Ne glede na količino, ki jo naročite, vam nudimo podporo od izdelave do tiska. Pri nas lahko izbirate med praktično vsako velikostjo kataloga, neomejenimi barvnimi odtenki ter načinom vezanja. Katalogi so odlična izbira za promocijo svojih izdelkov na različnih sejmih ali prireditvah.

Vsekakor je pri tisku katalogov potrebno biti še bolj pozoren, na zanimivost in kvaliteto oblikovanja. Nihče si namreč ne želi imeti slabega promotorja svojih izdelkov. Pri tem je potrebno upoštevati vse od ciljne skupine ljudi, ki ji je katalog namenjen, pa vse do barve in velikosti besedila.

DIGITALNI TISK BROŠUR – B2C

Digitalni tisk brošur je idealna rešitev, v kolikor iščete promocijsko gradivo, ki ga želite personalizirati in ponuditi večji množici svojih potencialnih kupcev. Prav tako moramo pri izdelavi brošure biti pozorni, da vključimo v dizajn vizualno podobo vašega podjetja, ključne informacije, ki bodo bralcu zanimive ter vsebino, ki jo želimo predstaviti. Z ogromno znanja, ki ga premoremo na tem področju, smo prepričani, da lahko skupaj najdemo najboljšo rešitev za vašo brošuro. Digitalno natisnjena vsebina pa bo poskrbela za vrhunski izgled. Kontaktirajte nas in nam posredujte svoje želje, mi pa vam bomo posredovali svoje predloge in odgovorili na vsa vaša vprašanja glede samega postopka tiska.

tisk-brosur