november 24 2017 6Comments

Tisk vabil

Tisk vabil – za prav vse dogodke

Tisk vabil je idealna rešitev za vse, ki se želite distancirati od elektronskega pošiljanja vabil, ki so največkrat spregledana in se zgubijo v množici. S pomočjo tiskanja vabil, pa boste ustvarili oseben stik.

Za tisk vabil se odločajo podjetja, posamezniki in ustanove za najrazličnejše dogodke. Največkrat tako zasledimo vabila za rojstni dan, birmo ali obhajila.

V našem podjetju skrbno natisnemo tudi vabila za poroko, ki morajo biti še toliko bolj osebna, saj gre za dogodek posebnega značaja.

tiskanje-vabil

Tisk vabil v majhnih količinah

V našem podjetju znamo ustreči prav vsaki vaši želji. Ne glede na količino vabil, ki bodo v tisku vas vabimo, nam zaupate oblikovanje in tisk vabil za najrazličnejše dogodke. Za vas se bomo maksimalno potrudili in poskrbeli, da si bodo ljudje vabilo shranili še dolgo po samem dogodku.

S pomočjo digitalnega tiska, so vam na voljo naj različnejši odtenki vseh baru, poskrbeli pa bomo tudi za izbiro papirja in velikosti. Skozi celoten postopek izdelave smo vam tako na voljo, da vam pomagamo pri oblikovanju zunanje podobe vabila in teksta v njem.

Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o naši kvaliteti.

vabila

Preberite tudi na kakšen način deluje offset tisk.

Tags:

6 comments

 1. Meni so naredili odlična vabila za poroko. Z možem sva jim zaupala oblikovanje in tisk vabil.
  Hvala še enkrat celotni ekipi!

  1. Hvala za vaš komentar. Veseli smo, da ste z oblikovanjem in tiskom vabila zadovolji.

 2. Tudi mi smo v podjetju dali tiskati vabila za obletnico mature in smo bili zelo zadovoljni z vabilom.
  Vito

  1. Hvala Vito,

   Zelo nam je všeč, da ste z našimi produkti zadovoljni.

 3. Pozdravljeni,
  Kakšna je cena za tiskanje vabil v vašem podjetju?

  Aleksandra

  1. Pozdravljena ga. Aleksandra,

   Točno ceno glede tiskanja vabil vam lahko posredujemo, ko nam sporočite več informacij. Prosim, da nam posredujete čim več podrobnosti o vašem vabilu na naslov info@grafika-gracer.si. Končna cena je najbolj odvisna predvsem od količine vabil in oblikovanja (v kolikor še vabila niste oblikovali).

   Lp

Comments are closed.