Tiskanje

Tiskanje

Tiskanje je v našem podjetju vodilna dejavnost. Tiskanje se je od začetka našega dela spreminjali iz leta v leto. Skozi leta, so se spreminjali materijali na katere smo tiskali, tehnologija je napredovala in računalniška orodja so postala nepogrešljivo sredstvo pri oblikovanju tiskanih izdelkov. Vse skozi se že trudimo, da sledimo zadnjim trendom na vseh področjih tiskanja. Tako smo tekom časa pridobili izkušnje na praktično vsakem izdelku od tiskanja knjig pa vse to tiskanja brošur.

Tiskanje knjig

Tiskanje knjig je kljub modernim tehnologijam, ki so nam na razpolago še vedno storitev, ki je na trgu zanimiva. Kljub poizkusom, da bi knjige brali preko tablic in računalnikov upada tiskanja knjig ni zaznati. Temu lahko pripišemo dejstvo, da ljudje še vedno z veseljem knjigo, ki je natisnjena primemo v roke, listamo in beremo. Prav tako je knjiga veliko bolj udobna za naše oči in koncentracijo.

tiskanje brošur

Za tiskanje brošur se v večini odločajo prav podjetja, klubi in društva. Prav s pomočjo tiskanja brošur lahko svojo dejavnost izdelek ali storitev razumno prikažejo prav vsakemu. Pri tiskanju brošur uporabljamo moderno tehnologijo pri oblikovanju, na voljo pa imamo različne oblike papirja, na katerega bomo svoje želje na tisnili

tiskanje katalogov

Tiskanje katalogov pa za razliko od tiskanja brošur v večini uporabljajo samo podjetja. Kot idealen produkt, za predstavitev celotne svoje ponudbe na enem mestu. Tiskanje katalogov je kljub digitalni obliki katalogov, ki je na voljo in se jo podjetja vedno več poslužujejo še vedno zelo zanimiva izbira.