Letopis – kakovostni digitalni tisk

Letopisi

Letopisi so v našem podjetju v izdelavi že od samega začetka našega delovanja, ki sega daleč v prejšnje tisočletje. Pri tisku letopisov je potrebno upoštevati zelo podobna načela, kot pri tiskanju letnih poročil (obsežen članek).

Tiska letopisov se tako največkrat poslužujejo v osnovnih in srednjih šolah ter faksih. Prav tako pa jih najdemo v podjetjih in ostalih ustanovah.

V tiskani verziji letopisa tako najdemo najpomembnejše dogodke, ki so se zgodili v preteklem letu. V šolskem letopisu tako najdemo nagovor ravnatelja, opis športnih dni in ekskurzij, dosežke dijakov na različnih področjih, fotografije vseh razredov, poročilo o maturantskem izletu, poročilo dijaške skupnosti…

TISK LETOPISOV

Pri tisku letopisov je potrebno predhodno letopis logično oblikovati. V našem podjetju vam ponujamo grafično oblikovanje strokovnjakov, ki imajo ogromno izkušenj pri oblikovanju najrazličnejših izdelkov za tisk.

Pri tiskanju letopisov imamo na izbiro različen papir, ki ga pri tisku lahko uporabimo. Prav tako imamo široko izbiro pri velikosti letopisa.

Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o naših dosedanjih natisnjenih letopisih.

Prav tako si lahko preberete nekaj o:

tisku knjig

tisku katalogov

tisku revij

letopis