julij 05 2021 0comment

Tisk kuvert

Tisk kuvert kvalitetno, hitro in ugodno! Vse to pri Grafiki Gracer. 

Vsi vemo kako pomembne so kuverte v svetu uradne in poslovne komunikacije. Z njimi se tako rekoč srečujemo na vsakem koraku. Potiskana kuverta dopolnjuje vizualno podobo podjetja. Pri Grafiki Gracer se s kvalitetnim tiskom kuvert trudimo vedno znova očarati vašega naslovnika.

tisk kuvert

Kaj je kuverta?

Kuverta je kos papirja, ki je prepognjen in zlepljen tako, da nastane vrečka za pošiljanje pisem, računov, čestitk, vabil in vsega po vaši želji! Tradicionalne kuverte ali ovojnice so v osnovi narejene iz listov papirja, razrezanih v eno od treh oblik: romb, križ s kratkimi rokavi ali zmaj. Najbolj pogosto uporabljene kuverte med strankami so tako imenovane amerikanke dimenzije 230 x 110. V naši ponudbi so na voljo brez okenca, z levim ali desnim okencem. 

Zgodovina 

Prve kuverte niso bile prav nič podobne tem, ki jih poznamo danes. Izhajajo iz časa približno 3500 let pred našim štetjem – čas starodavnega Bližnjega vzhoda. Takrat so za zasebno transakcijo svojih finančnih žetonov izdelovali votle glinene krogle, ki so bile oblikovane okoli njihovih žetonov. Prve papirnate ovojnice so bile oblikovane na Kitajskem, kjer so papir izumili v drugem stoletju pred našim štetjem. Takratne kuverte, znane kot »chih poh«, so uporabljali za shranjevanje denarnih daril. Izdelava kuvert kot jih poznamo danes, se je začela razvijati šele v 20. stoletju, proti koncu katerega se je razvilo tudi digitalno tiskanje, katerega tudi mi uporabljamo pri našem poslovanju.

Tisk kuvert v Grafiki Gracer

V Grafiki Gracer nudimo tisk kuvert za: 

  • posameznike 
  • male obrtnike 
  • društva 
  • velika podjetja 

Obenem pa sprejemamo tako velika kot mala naročila. Naš cilj je imeti zadovoljne stranke, zato obseg naročila za nas ni pomemben. Ne glede na količino, se bo naša usposobljena ekipa vedno trudila izdelati kvaliteten tisk kuvert – tako za velike kot male. Ker med strankami ne delamo razlik, se lahko pohvalimo, da sodelujemo tudi s številnimi posamezniki in malimi obrtniki. Hvaležni in ponosni pa smo, da nam tisk zaupajo tudi večja podjetja kot so Pošta Slovenije, Mladinska knjiga, Mercator, Gorenje, Celjan, Ljubljanske mlekarne in še mnogi drugi. 

Kuverte z želenim potiskom za vas pripravimo v poljubnih dimenzijah, s pomočjo digitalnega tiska pa poskrbimo, da ima vsaka kuverta osebno noto. 

Envelope Printing Guidelines, Tips and Knowledge

Pri Grafiki Gracer pa, poleg tiska kuvert in različnih publikacij, nudimo tudi izdelavo vizitk po vaših željah. Naši izkušeni sodelavci vam ponujajo možnost grafičnega oblikovanja vse od idejne zasnove, izbora primernih barv in fotografij ter postavitve posameznih elementov na želen dokument. Po vaših željah vam izdelamo tudi logotip ali navsezadnje pomagamo pri oblikovanju tiska za vaše kuverte. Pri izvedbi vašega projekta vas lahko spremljamo vse od idejne zasnove pa vse do tiska vaše tiskovine. Poskrbeli bomo, da bo naša storitev vseskozi kakovostna in za vas cenovno ugodna. Skozi celotno izvedbo projekta pa smo vam na voljo za pomoč in kakršnakoli vprašanja. 

Zakaj za tisk kuvert izbrati nas?

Ker sta za nas kvaliteta in odzivnost na prvem mestu. Tako se krog naših izkušenih tiskarjev vedno znova trudi izdelati kvaliteten tisk v najkrajšem možnem času, obenem pa ugoditi Vašim željam po ugodnih cenah. 

Ker se zavedamo kako pomemben je za naše stranke kakovosten tisk kuvert, se vedno in povsod trudimo in zavzemamo tiskati z le najboljšimi materiali! Naša izkušena ekipa vam kuverte natisne hitro, kvalitetno in cenovno ugodno. Nudimo vam tudi popust na večje količine in dostavo v podjetja po vsej Sloveniji. Kar pa je za nas najpomembneje – vaše kuverte tiskamo z ljubeznijo, zato se trudimo, da je vsak izdan tisk naše najboljše delo.

DL Envelope Printing - Printing Services

Če ste prav vi posameznik ali podjetje, ki si želi kvalitetno in hitro natisnjene kuverte po ugodnih cenah, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, skupaj pa bomo poiskali najboljšo rešitev glede na vaše želje! 

Kontaktirate nas lahko preko: 

Telefona:+386 3 5452 666

E-pošte:info@grafika-gracer.si

Preberite tudi:

tisk vizitk,

tisk plakatov,

tisk katalogov,

tisk knjig.