julij 01 2021 0comment

Tisk zbornika

Tisk zbornika je aktualna tematika za vse tiste, ki iščejo pravo rešitev za tisk želenih publikacij. Ne glede na to komu je zbornik namenjen, pa je pomembno, da je tisk le-tega kvaliteten in dodelan, saj s tem bralcu omogočamo lažje in brezskrbno branje.

Kaj je zbornik?

Zbornik je publikacija s prispevki več avtorjev, ki izhaja priložnostno. Zborniki navadno zajemajo znanstvene prispevke in nam omogočajo, da na enem mestu zberemo večje število informacij. Nastanejo ob priložnostih kot so znanstveni ali umetniški simpozij, seminarji, kongresi ali obletnice. Za tisk zbornika se najpogosteje odločajo večja društva ali podjetja, ki želijo spraviti več prispevkov pod eno streho. Zbornik dobro dopolni sestanek, konferenco ali pa poslovni dogodek, zato se zanje odločajo številna društva in podjetja. Tisk zbornika nam omogoča posredovanje več informacij na enem mestu, bodisi svojim zaposlenim ali pa poslovnim partnerjem.

Conference proceedings - ECSA CONFERENCE 2020, TRIESTE

S tiskom zbornika se že vse od leta 1976 ukvarjamo tudi v Grafiki Gracer, kjer vsako leto del sredstev namenimo za razvoj našega strojnega parka. Ta nam omogoča tehnično dovršeno proizvodnjo, predvsem pa, kar je za nas in naše stranke najbolj pomembno, hiter in kvaliteten tisk zbornika in drugih publikacij. 

Pri Grafiki Gracer se zavzemamo za nenehno izboljševanje kakovosti in zmanjševanje vplivov na okolje. V ta namen smo zgradili lastno sončno elektrarno, ki nam omogoča, da je naše delo prijaznejše do okolja. Za tisk zbornika in ostalih publikacij prav tako uporabljamo okolju prijazne materiale – papir in karton, ki ima ustrezne certifikate. 

Zakaj za tisk zbornika izbrati nas? 

Ker sta za nas kvaliteta in odzivnost na prvem mestu. Tako se krog naših izkušenih tiskarjev vedno znova trudi izdelati kvaliteten tisk v najkrajšem možnem času, obenem pa ugoditi Vašim željam po ugodnih cenah. 

Ker se zavedamo kako pomemben je za naše stranke kakovosten tisk zbornika, se vedno in povsod trudimo in zavzemamo tiskati z le najboljšimi materiali! Naša izkušena ekipa Vam želeno publikacijo natisne kvalitetno, hitro in cenovno ugodno. Nudimo vam tudi popust na večje količine in dostavo v podjetja po vsej Sloveniji. Kar pa je za nas najpomembneje – vaše publikacije tiskamo z ljubeznijo, zato se trudimo, da je vsak izdan tisk naše najboljše delo.

Savinjske novice št. 47, 22. november 2019

Če ste prav vi posameznik ali podjetje, ki si želi kvalitetno in hitro natisnjene publikacije po ugodnih cenah, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, skupaj pa bomo poiskali najboljšo rešitev glede na vaše želje! 

Kontaktirate nas lahko preko: 

Telefona:+386 3 5452 666

E-pošte:info@grafika-gracer.si

 

Preberite tudi:

– tisk vizitk,

– tisk plakatov,

– tisk katalogov,

– tisk knjig.