november 27 2017 0comment

Tisk zloženk – od oblikovanja do zloženke

Tisk zloženk

Tisk zloženk je odlična priložnost za predstavitev svoje dejavnosti ali storitev. Za tiskanje zloženk se odločajo podjetja, ustanove, klubi, društva…

Zloženka je tako promocijski material, ki je sestavljen iz treh enako velikih listov, ki so prepognjeni en čez drugega.

tiskanje-zloženk

Katere velikosti zloženk imamo pri tisku na voljo

V našem podjetju vam pri tisku zloženk nudimo prosto izbiro pri izbiri želene velikosti zloženke. Največkrat pa v uporabi zasledimo velikosti 3 x 1/3 A3 ter 3x 1/3 A4 format.  Pri izbiri velikosti vam bomo svetovali in pomagali, da bo vaša zloženka dosegla svoj namen.

Kakšno tiskanje uporabljamo pri izdelovanju zloženk

Pri tiskanju zloženk tako igra pomembno vlogo prav tehnologija, ki jo pri tiskanju uporabimo. S pomočjo digitalnega oz. ofset tiska poskrbimo, da bodo vaši izdelki dosegalo najboljši možen izgled. Prav tako vam ta moderna tehnologija tiska omogoča praktično neomejeno število barvnik kombinacij, ki jih pri tisku lahko uporabimo.

Oblikovanje zloženk pred tiskom

Pred tiskom je zloženke potrebno tudi oblikovati. V Grafiki Gracer vam tako nudimo tudi strokovno svetovanje in oblikovanj vseh vrst izdelkov. S pomočjo izkušene ekipe na področju grafičnega oblikovanja bomo vašo zloženko, knjigo, revijo ali vabilo oblikovali čisto po vaših željah.

Vabimo vas, da se oglasite pri nas ali pa nas samo pokličete in se prepričate o ponudbi, ki jo imamo za vas pripravljeno. Prepustite se, vam pomagamo pri oblikovanju in tisku zloženk, ter tako poskrbimo, da bodo vaše zloženke uporabnikom ponudile vse informacije, ki so pomembne.